woensdag 11 maart 2015

Workshop TAART

Over anderhalve week wordt onze oudste dochter alweer 10!! En daar hoort natuurlijk ook een lekkere taart bij. En wat is dan leuker om je eigen taart te kunnen serveren...Daarom zijn Meike en ik afgelopen weekend naar een workshop van Maaikes taart geweest. Zij organiseert regelmatig workshops en ook geeft ze kinderfeestjes. 

Maaike pakt het echt professioneel aan. Zo konden we zelf het fondant kleuren, er was een ruime keus aan kleurstoffen. Meike koos voor felroze!

Maaike had van tevoren al de taarten gebakken en de vulling (botercreme en aardbeienjam) gemaakt. De taart moesten we zelf in drie├źn snijden, maar daar had ze een heel handig ding voor meegenomen. Dus dat was een piece of cake ;-)


Het versieren was natuurlijk het leukste werk...al vond Meike het proeven van de fondant en botercreme ook een leuke bijkomstigheid. 

We hebben een leuke en gezellige middag gehad en zijn naar huis gegaan met een prachtige taart! Of hij ook lekker is moeten we nog zien, maar daar twijfel ik niet aan!!!

1 opmerking:

  1. Wauw, mooi geworden Klaske! Hij zal ook vast lekker hebben gesmaakt of hebje hem de taart ingevroren voor later? Dan smaken ze namelijk ook nog heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen