zondag 19 oktober 2014

Nostalgie!!!

Van de week was ik met de twee jongste kinderen op weg naar de schoenenwinkel om een paar lekker warme sloffen te kopen. Dat mag ook wel in oktober...
We fietsten langs een kringloop, nou ja, meer een grote garage waar iemand al z'n zooi had uitgestald. En mijn 'blik' werd gelijk getrokken naar dit mooie bewaarblik van Tomado. Vroeger hadden wij thuis precies dezelfde, vandaar dat hij me opviel.
Dus, ik meteen op de rem, kinderen van de fiets en naar binnen. Het schoot al door m'n hoofd dat ze er vast een flink bedrag voor wilden hebben, dus ik had voor mezelf bedacht dat ik er echt niet meer dan 4 euro voor wilde betalen.
Met het blik in de armen hebben we nog een klein rondje gedaan, de kinderen kwamen met de meest vreemde dingen aanzetten, en maar gevraagd wat de beste man ervoor wilde hebben. "Doe maar een euro mevrouw..." Yes, yes, wat was ik blij!!
Thuisgekomen er een leuk plekje voor gezocht. Op de foto gezet met wat pakpapier erin, maar dan zou ik hem in de kast moeten zetten. Dus nu staat hij mooi met het deksel erop te pronken bovenop onze keukenkast!
Op Instagram zag ik al dat dit blik er in meerdere formaten en kleuren is, dus deze dame heeft weer een nieuwe missie....

4 opmerkingen:

  1. Leuk Klaske, we kunnen wel een keer een ochtend kringloop doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf blik zeg! En een nieuwe voor je missie: er zijn ook onderzetters van. Ik zag je blik en dacht, dat printje herken ik! Die heb ik dus liggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh gaaf!!! Die zet ik ook op mijn lijstje :))

    BeantwoordenVerwijderen